”Ihhh, alt mit tøj klør, jeg er træt og udmattet når jeg kommer hjem fra børnehave og min mad må IKKE blive blandet sammen!!” = ”mit sansesystem er på overarbejde – HJÆLP MIG”

Sådan havde Magda det, da hendes forældre kontaktede mig, men ikke længere. Sammen med familien fandt vi frem til nogle gode lege og rutiner, der styrker sansesystemet og i dag bruger Magda alt sit tøj, er glad når hun kommer hjem, har overskud til lillesøster og spiser spaghetti med kødsovs, der er blandet sammen. 

Magda kan nu frit vælge tøj i sit skab, men det er jo ikke bare det. Ved at hendes forældre, har sat fokus på hendes sansemotoriske udvikling, har de styrket Magda. Hun kan nu deltage i lege, og hele børnehavedagen, uden at bekymre sig om sit sansesystem – hvilket betyder, at hun er ikke nær så træt og udmattet, når hun kommer hjem. Når Magda ikke er træt/overbelastet har hun det meget bedre og kan nemt være med i familiens dagligdag. Familien oplever ikke længere at Magdas verden falder sammen, men at hun har fået mere overskud også til at rumme sin lillesøster.

De ser nu Magda og hendes sansesystem som en kæmpe ressource der kan gavne Magda resten af livet.

Lyder dette bekendt, så ring og book en tid. Det er aldrig for sent at styrke dit barns sansesystem.

Læs lidt om sanseintegration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *