Skal dit barn starte i skole i denne uge, så er jeg sikker på at du har tænkt over følgende: skoletaske, blyanter, viskelæder, skema, SFO og madpakker.

Er det første skoledag i 0. klasse, har du som forældre måske også sommerfugle i maven over alt det nye der venter dit barn.

Jeg har et godt råd til, hvordan du kan styrke dit barns skolestart.

KROPPEN – den er jo dit barn og indlæring, leg og trivsel bliver så meget nemmere, hvis dit barn kender sin krop, har en aldersvarende motorisk/sensorisk udvikling og kender til bevægelsesglæde.

Men mange børns kroppe er ikke skoleparate. For at være skoleparat i kroppen, skal dit barn kunne basale motoriske færdigheder, være selvhjulpen, have en kropslig udholdenhed, være fysisk stærk og kunne koordinere sine bevægelser. Det er virkelig mange ting, der på nuværende tidspunkt skal være automatiseret for dit barn.

Men er det ikke lige tilfældet for dit barn, så er der stadig mange muligheder for, hvordan du kan støtte.

  • leg sammen flere gange om ugen.
  • cykle i skole
  • lave mad sammen
  • gå ture
  • øve de daglige færdigheder
  • osv.

Virker alt dette uoverskueligt så ring på 28 76 73 59 og lad os få en snak om mulighederne for netop dit barn

Du er også altid velkommen til at book en tid. På blot få besøg her i klinikken med fokus på leg, udvikling, råd og vejledning vil du kunne styrke dit barns motoriske og sensoriske udvikling. Med andre ord, dit barn kan stadig nå at blive skoleklar.

Jeg ønsker alle børn en rigtig god skolestart.

Louise kantsø Olesen, Børnefysioterapeut

Skolestart – har du husket at pakke kroppen
Tagget på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *